Effektiv kontorsflytt i Stockholm

Vi hjälper företag att flytta i Stockholmstrakterna. Vi har erfarenhet med alla typer av företagsflyttar. Kontor, industri, lager – you name it!

Våran expertis ligger i att planera flytten så detaljerat och genomtänkt som möjligt för att tappa så lite arbetstid / produktionstid som möjligt. Exempel på hur vi kan vara lösningsorienterade här är att vi kan flytta utanför era arbetstider för att minimera produktivitetsspill.

Att flytta för företag kräver helt klart med expertis och erfarenhet än en privatflytt. En kontorsflytt omfattar ofta tunga, otympliga skrivare – och för att bära dem behövs rätt expertis och utrustning.

Det är även viktigt att veta hur man paketerar ned datorer och annan teknik så att dem inte skadas under transporten.

Vi har omfattande lösningar som inkluderar absolut allt du kan tänkas behöva när företaget ska flytta.

Inklusive:

  • Paketering / Emballering
  • Försäkrad transport av flyttgods
  • Flyttstädning av företagslokaler
  • Planering
  • Magasinering (både kortsiktig och långsiktiga lösningar)
  • Uthyrning av flyttlådor, flyttutrustning, packpapper, tejp, flyttfiltar och mycket mer.

Det är ofta svårt att planera en flytt och ge en offert utan att ha varit fysiskt på plats och sett vad flytten omfattar. Vi erbjuder därför alla företag i Stockholmstrakterna en gratis besiktning. Vi kommer till er och får en omfattande översikt om vad flytten inkluderar så att vi kan skissa upp en detaljerat plan för att utföra kontorsflytten så effektivt som möjligt.

Vid besiktningen kommer du även att få en helt pliktfri offert av oss. Eftersom vi har varit på plats så kommer offerten vara exakt och förutsägbar.

Fördelen med våra flyttar för kontor och företag är att vi alltid har fastpris på våra tjänster. Detta gör att fakturan alltid kommer att vara förutsägbar vilken många firmor upplever som en trygghet. Vi har aldrig några dolda avgifter.

Varför borde du välja oss?

Vår starkaste fördel ligger den långa erfarenheten vi har från flyttbranschen. Det kanske låter som ett tunt argument. Men eftersom en kontorsflytt / företagsflytt är mycket mer komplicerad än privatflyttar så är det absolut nödvändigt att ha rätt erfarenhet.

Vi vet alla utmaningar en företagsflytt innebär. Vi har flyttat för hundratals firmor tidigare och vet hur man utför allt ifrån små till stora omfattande flyttar på ett effektivt och problemfritt sätt.

Våran prissättning är även tacksam för företag eftersom att vi alltid opererar med fastpris. Detta försäkrar alla kontor och företag att dem får ett förutsägbart pris på flyttuppdraget. På så sätt kan man beräkna in det i budgeten utan att få några otäcka överraskningar när flytten har skett.

Vi har även ansvarsförsäkring och trafiktillstånd, något som förvånansvärt många flyttfirmor saknar idag. Det sista du vill vid en flytt är att något fel inträffar, och du inser att du arbetar med en flyttfirma som inte tar ansvar. Vi är en flyttfirma som inte springer när det blåser. Om något fel inträffar så är vi en flyttfirma som tar ansvar när det är dags att ta ansvar. (OBS: Det är väldigt sällan ett fel inträffar, men det kan vara en trygghet för erat kontor att veta att om något skulle dyka upp så har du en flyttfirma som står för det dem gör/säger)

Begär en gratis offert för eran kontorsflytt i Stockholm nu genom att ringa oss ELLER att använda formuläret som du hittar på sidan!

Ska du flytta piano? Isåfall kan du läsa mer om denna tjänst här!

Flytta kassaskåp? Tryck här!

Ring oss för snabboffert

Få Offert

Få Offert

Tack, Meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!