Flytta kassaskåp i Stockholm

Behöver du få ett tungt kassaskåp flyttat? Då har du kommit till rätt flyttfirma. Pianoflytt Stockholm specialiserar sig nämligen på tunga lyft, att flytta tunga saker som vapenskåp, pianon, kassaskåp osv är med andra ord våran vardag.

Vad det här betyder för dig är att:
När du anlitar oss anlitar du effektiva flyttexperter. Vi vet exakt hur alla typer av kassaskåp ska lyftas och transporteras på det effektivaste sättet möjligt. På så sätt sparar du som kund faktiskt både pengar och tid eftersom att du nu har valt en firma som kan flytta ditt tunga flyttgods effektivt.

Vi har all utrusning, detta inkluderar oftast bärselar, transportbrädor, pianomattor och andra praktiska verktyg som förenklar tunghanteringen enormt.

Här är några vanliga frågor vi får:
Spelar det någon roll hur tungt mitt kassaskåp är?

Vi kan flytta alla kassaskåp. (sålänge det inte är ett bankvalv du ska flytta) Dock är det viktigt att du skickar en uppskattning till oss kring hur tungt kassaskåpet är. Om det är ett väldigt tungt kassaskåp behövs det lite mer nogrann planering och kanske en extra flyttgubbe för att utföra uppdraget.

Helt klart! Dock är det inte helt risktfritt. Ett kassaskåp är blytungt och kan krossa tår och fötter utan vidare. Om du envisas med att flytta det själv har vi skrivit en fullständig guide kring hur du flyttar ett piano själv. Ungefär samma principer kan du applicera vid kassaskåpsflytt.

Här är en video som specifikt visar hur det kan gå till när ett kassakåp/vapenskåp flyttas

Det är få flyttfirmor i Stockholm som specialiserar sig på tunghantering. Hos oss har vi ganska högt tryck, därför rekommenderar vi att du är i god tid i förväg om du ska boka oss. Det händer ibland att vi har några spontana tider lediga så om du har dålig framförhållning kan du alltid ringa och kolla läget.

Ring oss för snabboffert

Få Offert

Få Offert

Tack, Meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!