Utrustning vi flytt av tunga föremål

Att flytta ett piano eller tvåhundra kilo tungt kassaskåp är, ja, tungt! För att underlätta bärandet och eliminera risker så finns det en hel del hjälpmedel man kan använda sig av. I detta blogginlägget kommer vi lista några av våra absolut mest använda redskap.

 1. Transportbräda
  Om du har en transportbräda behöver du bara lyfta upp instrumentet på brädan, efter det är det bara att rulla. En transportbräda är ett fantastiskt redskap för många olika flyttmoment, dessutom är brädan relativt billig. På Bauhaus kan du köpa en för en 500 lapp cirka.
 2. Bärsele / flyttremmar
  Att bära ett tungt piano med sina bara händer är tungt och jobbigt. Använd kroppens fulla kraft genom en bärsele som du fäster under pianot. Otroligt billigt och praktiskt redskap!
 3.  Flyttfilt
  Flyttfiltar har sparat trägolv från fler repor än all golvlackering och slipning kombinerat. Speciellt viktigt är flyttfiltar när du ska lyfta och transportera tunga föremål.
 4.  Magasinkärra
  The “holy grail” av alla flyttredskap är magasinkärran. Genom denna enkla kärra kan du bära hundratals med kilon utan nästan anstränga dig. Du kan stapla 3 flyttlådor på varandra och på så sätt göra flytten extremt mycket mer tidseffektiv. Man kan även gå upp och ned för trappor med den. Den är helt enkelt fantastisk. Din lokala flyttfirma brukar ha med sig en magasinkärra, men om du vill ha en magasinkärra så kostar dem ca 1500 på Bauhaus.
Om du vill slippa att tänka på flyttutrustningen så kan du anlita oss som din flyttfirma. Våra starka flyttkillar tar med sig all nödvändig utrustning och hanterar alla lyft så att du slipper att riskera att något går snett. Få ett tilbud från vår flyttfirma här!
Magasinkärra från Bauhaus, kostar 1495,-
Ring oss för snabboffert

Få Offert

Få Offert

Tack, Meddelandet blev skickat!

Vi återkopplar så snart vi kan!